вторник, октомври 16, 2007

Философски пост (+снимки)

Сещате се за тези, късните настроения, които смело може да спестим на околните. Е, нищо общо с моето в момента:)
Ако гледаме реално на нещата - кръговрат - едни хора си отиват от живота ти (логично, направил си всичко възможно да ги отблъснеш без да се осъзнаеш), нови хора идват (хм, как ли ще продължи тази сюжетна линия на историята?), трети, малко позабравени герои се завръщат отнякъде далеч (Габрово да речем, и като стана дума, на Цай тр да скъсам ушите, че никакъв се не обажда):)

Имаше разни поводи, чиито снимки останаха некачени. Всеки с една доза горчив привкус, но и пропит с радост и надежда. (Лелее, казах пропит. Само пиене напоследък, ей!)

Баба стана на 89 години. Някой ден тр да й кажа, колко я обичам. Както и на всички от семейството.. Вярно, че си го знаят, но все пак..



Госпожица Златка пък стана на почтената възраст от около 4 пъти по-малко годинки:) Ами Зло, поне до толкова като баба да изкараш, и все щастлива с малки моментни колебания, за да знаеш и да оценяваш щастието:) Оказа се, че от партито нямаме масова снимка, затова ето една, показваща тайния интимен живот на Иво и Венци. (Знаете конвенцията за ЦЪК върху снимките.)



И като за капак на пиянските ни изпълнения, взех, че записах магистратура. Трябваше да се отбележи подобаващо. По долу може да отбележите как в една студена есенна вечер група хора топлят стая с дишане.



Трябва да се отбележи, че стаята ми е идеална за купони. Ще им хванем цаката, ще видите:)

Поздрави и до скоро писане:)

А, за малко да забравя - специален поздрав за тези, които си спомнят Фест 2002.

5 коментара:

Анонимен каза...

Фест 2002 ... and the winner is ... ей, какви времена бяха!

Oggie Astardjiev каза...

Нали, нали:)

Анонимен каза...

oggie ich bin wieder da!!!Sorry za blackout-a!Ako mojesh da se vqsnesh v skype za malko shte sam mnogo shtastliv!!!

Maria Astardjieva каза...

А няма ли да има специални благодарности за оператора, който успя да заснеме тази изява по време на купона? (е, вярно, че се чува в ефир как и аз се опитвам да пея, но Оги е неповторим :)

Oggie Astardjiev каза...

хаха, ей, ма не може да се не похвали, ей:) Ще ти викам Иво вече :П