събота, октомври 20, 2007

Честит първи сняг!

Мило дневниче.. Упс, дай пак:
Мило електронно дневниче, пак заваля ;)

Сега, за да влезем в подходящо настроение, нека послушаме нещо сакрално, щом иде реч за отиване/връщане на/от работа в първи сняг! Как да не ги харесваш после тези момчета! (Дълга история, друг път.)



Хайде на бой със снежни топки - строй се в две редици! И после на топло в къщи. Пред камината. Перфектна вечер, не мислите ли:)

ПП: А да видя кой какъв коментар ще измисли, ако пък съм писал по-несвързан пост - те на!

9 коментара:

Анонимен каза...

работата с този сняг е както винаги се случва "за едни сватба, за други брадва". за справки - блога ми.
хубава песничка... живот и здраве ще я чуем на живо след 2 седмици :)
камина, винце, хубава музика, хубава компания или хубава книжка... в някой друг живот

Oggie Astardjiev каза...

Недей така:) Просто тр да вместиш виното в програмата, която е така препулнена с "важни" неща при всеки.. Иначе става от самосебе си:)

Анонимен каза...

Не знам за "камина, винце, хубава музика, хубава компания..." но в събота и компанията беше хубава.. и музиката... е пихме бира с билярд и джаги но все пак :). Че успя и да понавали навали докато поприключим с гореизброените неща и да дръпнем един импровизиран бой с снежни топки... даже една (тука да уточня за някои с извратено мислене СНЕЖНА) топка съм си я занесъл в къщи без да разбера :). Аре с здраве и дано понатрупа повечко в близко бъдеще че да го повторим тва подобаважо.

Unknown каза...

Като се замисля беше перфектна вечерта. Час пик 3, много безмозъчни, но за сметка на това смешни ситуации, много бира, после билярд и още бира и за капак паднахме от Оги на джаги. Ми по-добре от тва здраве му кажи. Пия за хубавите моменти в живота (в момента съм на работа и съм буквално бял роб, ама довечера на ИД на Митко ще избухна)!

Oggie Astardjiev каза...

Само аз не знаех за това ИД обаче:) Щях да си сменя смените..

junkpaper каза...

що бе пиперке, може да подпалим мазето в офиса на оги, 'найш ква каминка ше стане, а ако някои от соковете в служебия хладилник престоят още малко, току-виж и винце се заруменило нейде из миризливите му дебри :)
солмюр, обади на кака си де одите за джаги и бира зимъска!

Oggie Astardjiev каза...

Охоо, имаме си професионален блогър на борда!
junkpaper, искрено съм впечатлен от блога ти. Де да можех да се изразявам така.. Респект! Продължавай в същия дух!
А за билярда и бирата - където и да се съберат няколко от "нашите", там става купонът :) Иначе конкретното място е на 5 минутки от Мола (този, първия), Дидко ще каже улицата точно. Приятно местенце:)

Анонимен каза...

junkpaper, както са казали хората, който търси намира, а и както оги спомена, като се съберем повече от 1 и става лудницата :P.

Хмм Оги... на пет минути от Мола... тва на 1 бира? на 5? ;), иначе говори за площад Възраждане :).

PS. Оги, тая закусвалня до нас е само за критични случай, следващия път като измрънкам да ходим там да ми изтрещиш един да се усвестя.

Oggie Astardjiev каза...

Ее, къв си лош, малко чалга в 6.30 сутринта на никого не е навредила.. Поздрав специално за Дидо - Анелия - Погледни ме във очите :П:П