четвъртък, май 08, 2008

Част 1

Sonata Arctica в Каварна.
Равносметката каза - 1 перце; 1 ден път (сумарно); 1 прекрасен концерт; 1 още по прекрасна нощ с 7 верни другари; немската ни група от Ноември в почти пълен състав; много незабравими спомени! (колкото и изтъркано да звучи, за мен си е вярно, застреляйте се:))

За придобиване на поне някаква представа за класата на момчетата може да се пробвате с клипчето по-долу, опитайте се да игнорирате нестройните гласове зад кадър..



Сонатците изкараха страшен сет, по-различен от първия, който загледахме преди близо половин година. За сметка на това окончателно реших, че Каварна може и да е място за тридневен фестивал, ама такъв ориент и цигания, каквито видях там, и в Луковит на панаира не съм виждал.. Моля се да не са пуснали групата да се разходи през деня; би било равносилно на мисли в главите им "къде сбъркахме, че сме тук"..
Иначе да си най-отпред на решетката си е великолепно изживяване, да знаете:)
Снимките от цялата работа са долу, на 2 галерии са за по-лесно разпределение измежду почитателите на Соната и почитателите на газещи в морето в началото на май. :)





Цъкането по снимките ще доведе до желаните резултати:)
Е, малко неща може да се изкат от живота с голяма доза шанс за успех, но да се надяваме, че и идните дни ще донесат това, за което се борим - емоции, бъдеще и усмивки:)

2 коментара:

Анонимен каза...

чак сега видях снимките от нощния баскет и ми стана ясно защо се криеш да играеш баскет по нощите.
друго си е да падаш на светло на центъра на ъглен.
нали тъй.
вл.

Анонимен каза...

Jivot si jiveete eeeee , 6te vzema da stana i az metal :) ...romantika laha ot tiq snimki da go eva :):):)