сряда, септември 05, 2007

Gurriml murlee muigleo'l! Wernuglmil wekeule muterrrrrl. *

Здраво народе:)

Насъбраха се събития, някой от тях заслужават описание, някой заслужават и снимки:)

Дени и Мишо вдигнаха сватба! Да са живи и здрави, все така весели и усмихнати цял живот! (А аз на сватбата хванах жартиера на булката, и сега съм обречен:П)
Ето малко снимки от там Търново и Усоето, снимките с младоженците ще си им ги дам лично, тук е някаква малка част:) А, и благодаря на Ивчо за апаратчето:)



Покрай празнуването и морето преди това, все-вселенски хит стана песничката I'm Murloc! Мърлоците са едно готини момчета от света на Warcraft. Ето за какво си говорим:) (аз само мога да си мечтая да съм Мърлок де, ама все пак:))



И такаа, моренцето.. Не знам дали ви се е случвало нещо, като това за което искам да разкажа, а и ще рискувам да отегча многоуважаемата аудитория..
Представете си облачно време, гръмотевици в далечината, самотен скрит сякаш от всичко плаж в гора, бял ситен пясък дори без мидичка за цвят отгоре, спокойно, гладко като огледало море, в чиято зелена тишина се потапяш и оставаш сам със себе си така, както никога преди.. И в този момент заваля. Плувам под вода - тишина - подавам си главата - безброй капчици докъдето стига погледа се разбиват след кой-знае колко дълго падане. И съм сам. И щастлив. И мечтая, но както казваше Азимов - Мечтите са нещо лично. А, и един съвет - ако попаднете в такава ситуация, изчакайте дъжда да спре на плажа - хем по-готино, хем ще избегнете горчивия опит, който натрупах, опитвайки се да се изкача през отвесно кално дере:)

Ето малко снимки, предимно на трима полуголи идоти:) Наздраве момчета:)





*Превод и субтитри: http://murloc.no-ip.org/

Няма коментари: