неделя, ноември 25, 2007

Across The Universe

Филм.. Хубав.. Много даже..
Навява идея да пиеш бира с другари в парковете по малките часове на деня. Да си говорите за глупости, които всъщност не са такива, а са нещо важно и валидно за всеки..
За тези, които са го пропуснали - не се косете, предполагам, че всеки пропуска хиляди хубави неща в живота си.. Такъв е светът. А за тези, които се чудят - The Beatles, Evan Rachel Wood, Jim Sturgess, Joe Anderson и още куп нечувани герои (Eddie Izzard, Bono, Joe Cocker) могат да ви накарат да се усмихнете и припявате.

4 коментара:

Maria Astardjieva каза...

Много се радвам, че филма ти е харесал, за мен това е най-добрия филм, който съм гледала тази година. И не само заради Битълс или заради визията, но и заради много уместното преплитане на текстовете на песните (за тези, които ги знаят, разбира се :) със сюжета на историята. С нетърпение ще чакам да откриете фирма из торентите и да ми го запишете :)

Oggie Astardjiev каза...

Знаеш ли, колко връзки съм пуснал да търсят, няма го просто. От студиото засега са казали, че няма да има DVD.. Така, че лошо.. :(

Анонимен каза...

Какво стана, някой намери ли излязъл рилийз на филма?Аз го търся под дърво и камък откакто излезе и никакъв успех...досега не ми се беше случвало да не намирам филм толкова време, каква е конспирацията всъщност?

Oggie Astardjiev каза...

Писах ти в блога по темата:)