вторник, юли 10, 2007

Отзад - напред :)

Хронологията на случките напоследък в леко опък ред. Простете, че съм избирал повече снимки, на които ме има, все пак това е моят блог :)

Партито от снимките по-долу беше белязано с много хубава музика, страхотна компания и повече от приятни поводи за празнуване;) Наздраве! :) И скоро - пак! (Цък на снимката)



Напоследък на Ъглен решихме да правим покрив:) Добра идея сама по себе си, свързаните с нея допълнителни мероприятия (местене на книги, шкафове и др.) доведоха до интересни промени в някой стаи, загледайте на снимките. Който познае моята стая отпреди няколко пост-а, ще забележи някой малки разлики. Тя ще се прероди, обещавам! :)



Малко по-рано се случи нещо много хубаво - видях в рамките на 2 дни морето и Меноуар. Първото си е природен феномен, второто - човешки! Клипчето долу го доказва.



И това, което обуславяше прекрасното ми настроение напоследък - Концерта на Аеросмит и Едгай, събитие, вече подкрепено със снимков материал:) Не се чувствам многословен да го описвам, просто съм ужасно щастлив, че се случи.



Поздрави на всички, и до по бира!

3 коментара:

Oggie Astardjiev каза...

Хихи, сложиха покрива, бързи момчета, ей! Айде сега мебелите обратно..

Анонимен каза...

Искам и аз на Аеросмит! :)

Oggie Astardjiev каза...

Ее, за тебе само Алонсо:)