неделя, юни 24, 2007

Неделя в "Европата"

Хм, не много впечатляващо, добре, че музеите работят:) И градския птарспорт е през 5 минути:) И е чисто:) И има кафета, дори някой леко американски:)
И тъй като идеата, която стои зад блог-публикациите е да казват на другите къде си и какво правиш - Here you go:

Ние сме в долния ъгъл:


И малко кафенце:)


Ах, рядко съм се ядосвал така, че ми е свършила батерията на апарата.. Музей на ШОКОЛАДА! Един от най-посещаваните музеи в Европа, нещо като мащабна реклама на шоколад Линд, ама колко пари са дали ми е бедна фантазията.. Водопади от шоколад, безплатни мостри, пълна поточна линия - от какаото и захарта до опаковането на шоколада!! Пак ще идем, този път с батерии на апарата:)

3 коментара:

mikinceto каза...

Някъде бях чула, че шоколадовата диета е най-добрата...Както е казал чичо Оскар Уайлд: “Мога да устоя на всичко, но не и на изкушението” и “Единственият начин да се освободиш от едно изкушение, е като му се оставиш”,Огииии като се върнеш може да не ме познаеш...може да съм качила 5-6- десетина килца :D В същност няма да е зле да последваш примера ми! :P

Oggie Astardjiev каза...

Хаха, няма срашно, не го вярвам това с килцата :) Пък от бира тук аз няма да напълнея, макс да направя коремче:) Ама и това надали, толкова ще скачам след няколко дена тук, че каквото съм натрупал ще изчезне :) Can't wait to see u:)

Unknown каза...

нещо нищо се не вижда, слагай повече снимков материал, как е концерта