понеделник, август 20, 2007

Change Of Heart

Мисля, че е време:) Чудите се за какво? Ами да свърша нещо смислено и докрай през тази година. Бре, все така се случва, когато е много късно за нещо, и се амбицирам да го правя..
И така - дипломна работа, бейби!

Това означава няколко неща. Първо, ще цитирам сам себе си - "влизаме в информационно затъмнение". (вижте историята на блога, опреди година:)) Разбира се, ако снимките от аналоговия апарат излязат няма да се въздържа да ги публикувам, а и море ни чака, вярно, там ще сме на черпняк, щото си видях сметката за телефона и бога ми, трицифрена сума дори в добрите години с гаджета не бях плащал..

Но факта си е факт, не бива да отделям време на блога..

То като се замисля, и на работата не бива да отделям време..:)

Понеже много неща се случваха напоследък, ето една ненормална подборка от снимки, ако се познаете някъде - значи сте били там:) Ще забележите специалното място, което отделям за старата и новата стая - не искам сега да се впускам в излишни излияния на тема "как най хубавите години си отиват" - първо защото не е така, второ, защото ми е достатъчно кофти да напусна една къща, където си изкарах готино време, и трето, защото се усещам, че ще ме избие на една друга сюжетна линия, която в настоящия момент искам да осмисля малко за да разбера какво, как, кога и защо стана. (ето, често използван литературен способ да поддържаш напрежение в читателите - те разбират, че някога някъде с някого се е случило нещо, но не им се предоставя всичката информация в дадения момент:))



П.С. Миналата седмица на Ъглен видях поне дузина падащи звезди:) От тези, дето ти се изкривява врата да чакаш (освен ако не си в шезлонг, размазващ се над поредната бира и водещ интелектуални разговори от типа: -ей, видя ли я тази? - да. - пожела ли си нещо? - да. - а, ма то май не тр да се казва като видиш! - карай, така и така не се сбъдват..). И тъй като ми се изчерпаха желанията в един момент, споменавах и други хора, та ако четете това има реален шанс да сте намазали с по някое пожелание:)
П.С2. Милата ми сестричка не ми остави снимките от един весел запой, ами добре, че сама ги качи:) Енджой: http://picasaweb.google.com/astardjieva/2007AugustAglen
Има клипчета по към края, добре, че не са се качили всички:)

И последно - поздрав за всички ви!



До скоро писане!

9 коментара:

Анонимен каза...

Ей, shy! Пак си го ударил на сдух ми се струва ... Като започнем от заглавието (тва май беше на Брус нещо), като минем през преместването, споменем за дипломната работа и завършим с онзи готин концерт дето по средата му ритнах кабела за тока и угасна сичко ;) Не може цял живот да живеем в студентски град и ... както пееше онзи чичко "I wanna be forever young" - всяко нещо си има край (само салама има два края). На квартира също е готино - не те гони домакинка за глупости, не те лазят хлебарки навсякъде, в повечето случаи когато ти се спи или ти се почива можеш да го правиш спокойно, не се налага да слушаш как комшията ти и приятелката му се обичат толкова шумно (много дразнещо, по дяволите) и дълго. Пък така като гледам снимките хич зле не изглежда новата ти къща ;)

Maria Astardjieva каза...

Това за дипломната работа сме го чували и друг път, да видим какво ще излезе сега... А новата квартира изглежда съвсем наред, к'во си замрънкал, почваш да приличаш на брат си :)

Анонимен каза...

Положително, положително.. макар и с доза.. ти си знаеш какво.. Не се видях на снимките, но да се надяваме, че няма да остане дълго това така.

Поздрави.
DP House.

P.S. Това за салама не го знаех, признавам си!

Oggie Astardjiev каза...

Браво, браво Смоче, познаваме творчеството на бащицата Брус гледам:) Дай да праим кавър:) Само с октава я сваляш и съм на линия:П
А концерта си е много добър, сега като се гледам - добре, че ритна кабела да не умирам от срам на стари години:) Иначе песничката я качих, защото винаги е била много успешна за запявания по купони, що мацки свалихме със Sonata-та:П

Мерии, ще ти помрънкам аз на теб, давай възглавниците и прахосмукачка, да обявя обзавеждането за приключило и да се събираме да пием:) Знаеш ли аудио системата какъв готин звук извади на дървен под:)

Сотянка, нали се разбрахме - довеждаш купчина красиви, пияни, полуголи девойки и обещавам на всяка снимка да те има (е, освен където не са снимани девойките:П)

Анонимен каза...

Безобразник, мръсник, вулгар...
как така пияни?! А за нас? Само на нас е позволено да сме пияни!
Полуголи.. абе ти ръце нямаш ли?
Иначе за външният облик ще се постарая.

DP House

Анонимен каза...

P.S към предишният пост..

и без имена.. опитвам се да съм под прикритие.

DP House

Oggie Astardjiev каза...

Хахахаха, добре, това за ръцете беше добро:)

Хайде весело:)

Анонимен каза...

еййй, плагиат, идеята със снимките на старото и ново вкъщи да не я взе от някого :-D
хубава кочинка си си направил. браво!
както се казва кочината нова, свинята същата:) айде много хубави моменти да имаш там. после като идеш някъде другаде, пак:)
иначе споко - и аз почвам да си правя дипломната от един месец...

Oggie Astardjiev каза...

Мита, ако се успокоявам с мърди като нас с теб и Иво до далеч няма да стигна..:П:П